امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

نام غذا: شکشوکا (Shakshuka)
نوع غذا: آفریقایی

توضیحات: شکشوکا یک املت مخصوص شمال آفریقا است که این روزها انواع آن در اسرائیل و ترکیه هم پخته و سرو می‌شوند.

مواد لازم برای چهار نفر: یک عدد پیاز خرد شده، یک عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده، سه حبه سیر خرد شده، یک قاشق چایخوری پودر زیره، شش عدد گوجه رنده شده، صد گرم پنیر فتای خرد شده، شش عدد تخم‌مرغ، نمک و فلفل به میزان لازم.

طرز تهیه: مقداری روغن درون تابه ریخته و بعد از داغ شدن، پیاز و فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس سیر، زیره، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید. گوجه‌ها را داخل تابه بریزید و بگذارید کمی پخته شود. در نهایت پنیر فتا را داخل مواد ریخته و به هم بزنید. فر را گرم کنید. مواد را داخل ظرفی نسوز ریخته و تخم‌مرغ‌ها را روی آن‌ها بشکنید و داخل فر گذاشته تا تخم‌مرغ‌ها کاملا سفت شوند. شکشوکا را می‌توان با مقداری گشنیز خرد شده سرو کرد.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید