×

هشدار

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

خطا در بارگذاری کامپوننت: com_users، کامپوننت پیدا نشد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

نام غذا: قیمه نثار
نوع غذا: ایرانی

توضیحات: قیمه نثار غذای سنتی قزوین است که با برنج، گوشت، خلال بادام و پسته درست می‌شود. این غذا در گویش عامیانه قیمه‌ نسا نیز خوانده شده است. در قزوین ادویه مخصوص قیمه نثار موجود است که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید، غذای شما بی نهایت خوش عطر می‌شود.

مواد لازم برای چهار نفر: چهارصد گرم گوشت خورشتی، چهار پیمانه برنج، دو عدد پیاز خرد شده، دو قاشق غذاخوری شکر، نصف پیمانه زرشک، چهار قاشق غذاخوری خلال پسته، چهار قاشق غذاخوری خلال بادام، دو قاشق غذاخوری گلاب، دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، صد گرم کره، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر دارچین، زعفران و پودر هل به مقدار لازم

طرز تهیه:
لایه اول: برنج را نیم ساعت خیس کنید. سپس آن را با مقداری آب و نمک بجوشانید و بعد از اینکه نرم شد، آبکش کنید و سپس بگذارید تا دم بکشد. پس از اینکه برنج دم کشید مقداری از برنج را با کره ذوب شده و زعفران دم کرده مخلوط کنید.
لایه دوم: پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت‌ خورشتی را که ریز خرد کرده‌اید اضافه کنید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد، فلفل، زردچوبه و پودر دارچین را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود. سپس، مقداری آب اضافه کنید و با حرارت ملایم گوشت را بپزید. پس از پخته شدن گوشت، نمک و رب گوجه فرنگی را با مقداری آب مخلوط و به گوشت اضافه کنید. کمی که جوشید و سس جذب گوشت شد، از روی حرارت بردارید.
لایه سوم: کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس زرشک شسته شده را اضافه کنید، کمی تفت دهید تا زرشک سرخ شود. بعد شکر، گلاب، پودر هل، خلال پسته و خلال بادام را به آن اضافه و مخلوط کنید.
برنج سفید را در دیس بریزید و روی آن را با برنج زعفرانی، گوشت پخته شده و مخلوط زرشک، تزیین و سرو کنید.

 


نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید