×

هشدار

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

خطا در بارگذاری کامپوننت: com_users، کامپوننت پیدا نشد

خطا در بارگذاری کامپوننت: com_users، کامپوننت پیدا نشد

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

نام غذا: رول کلم (Golubtsy)
نوع غذا: روسی

توضیحات: مواد اصلی رول کلم یا به قول خود روس‌ها «گولوبتسی»، مخلوط گوشت قرمز، برنج و خامه ترش داخل پوشش کلم پخته است. هر چند بعضی‌ها مزه کلم پخته را دوست ندارند اما خامه‌ترش موجود در این غذا، مزه این رول را متفاوت می‌کند. در این صورت احتمالا یا عاشق گولوبتسی می‌شوید یا از آن متنفر. حالت میانی وجود ندارد!

مواد لازم برای سه نفر: دو پیمانه برنج، یک عدد کلم، نیم کیلو گوشت چرخ‌کرده، یک عدد هویج رنده شده، دو پیمانه گوجه‌فرنگی رنده شده، یک چهارم پیمانه سرکه سفید، دو قاشق غذاخوری خامه ترش، دو عدد چوب دارچین، دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل به میزان لازم.

طرز تهیه: برنج را با چهار پیمانه آب و مقداری نمک در قابلمه‌ای ریخته، درب آن را گذاشته و حرارت دهید تا نیمی از آب آن بخار شود؛ سپس برنج را آبکش کنید. کلم را برگ برگ کنید و همراه آب، سرکه و مقداری نمک بجوشانید تا برگ‌ها نرم شوند. برگ‌های کلم را خارج کنید و بگذارید تا خشک شوند. گوشت چرخ‌کرده، برنج آبکش شده، هویج و گوجه‌فرنگی رنده‌شده، خامه ترش، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. هر برگ کلم را با مقداری از مواد پر کنید و مانند دلمه بپیچید. در قابلمه‌ای آب را به جوش آورده، رب گوجه را با آب مخلوط کنید و چوب دارچین را به آن بیافزایید. سپس رول‎ کلم‌ها را داخل قابلمه ریخته و به مدت چهل دقیقه با حرارت ملایم بپزید. رول کلم را می‌توانید همراه با مقداری شوید تازه سرو کنید.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید