×

هشدار

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

خطا در بارگذاری کامپوننت: com_users، کامپوننت پیدا نشد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

نام غذا: مرغ تندوری (Tandoori Chicken)
نوع غذا: هندی

توضیحات: یک سری چیزها هست که هر انسانی باید در طول زندگیش تجربه کند. اول و مهم‌تر از همه غلت زدن در برف و سپس پریدن در یک وان آب داغ است! اما دیدن اینکه یک آشپز خبره هندی چگونه با پختن غذاهای تنوری جادوگری می‌کند در فاصله کمی از اولویت اول قرار می‌گیرد. مرغ تندوری نوعی غذای معروف هندی است که اسمش را از تنورهای پخت نان گرفته است. تندور معادل هندی تنور است. هرچند مرغ تندوری را به طور سنتی در دمای بسیار بالا بر روی آتش مستقیم و در داخل تنور ساخته‌شده از آجر و خاک رس می‌پزند، اما می‌توان آن را بر روی کباب‌پز یا داخل فر نیز بریان نمود.

مواد لازم برای چهار نفر: هشت تکه ران مرغ با استخوان، یک سوم پیمانه کره یا روغن مایع، یک پیمانه ماست ساده، یک عدد پیاز خردشده، دو حبه سیر کوبیده شده، دو قاشق غذاخوری آب لیمو‎ترش، چند قطره رنگ خوراکی قرمز، نمک، فلفل و ادویه گرام ماسالا به مقدار لازم.

طرز تهیه: همه مواد را به غیر از مرغ درون یک کاسه ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. ادویه گرام ماسالا را می‎توانید با مخلوط پودر زیره، تخم گشتیز ساییده، هل ساییده، پودر دارچین، جوز هندی ساییده و میخک ساییده درست کنید. تکه‌های مرغ را در این مخلوط ریخته و به خوبی هم بزنید تا به خورد یکدیگر بروند و بگذارید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند. فر را گرم کنید و مرغ‌ها را به مدت بیست دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس مرغ‌ها را از فر خارج کنید، دوباره به سس آغشته نمایید و مجددا برای ده دقیقه داخل فر این بار با حرارت بیشتر بگذارید تا مرغ‌ها خوش‎رنگ شوند. مرغ‎ تندوری را می‎توانید با نان داغ، تکه‎های لیموترش و گشنیز خورد شده سرو کنید.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید