امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

نام غذا:دامپلینگ (Dumplings)
نوع غذا: چینی

توضیحات: دامپلینگ نوعی غذاست که آرد گندم و آب در آن به صورت خمیر درآمده و به عنوان پوشش موادی مانند گوشت، قارچ، سبزیجات و... استفاده می‌شود. چینی‌ها با یک چشم به هم‎زدنی با مواد موجود در یخچال دامپلینگ‎های خوشمزه درست می‌کنند. دامپلینگ به زبان چینی جیائوزی نام دارد.

مواد لازم برای چهار نفر: چهارصد گرم آرد گندم، یک لیوان شیر، یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر، یک قالب کوچک کره، دویست گرم گوشت چرخ کرده، یک عدد پیاز رنده شده، دو حبه سیر له شده، یک پیمانه خرده نان، یک قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده، چهار عدد قارچ خرد شده، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه: آرد را با کره و بیکینگ پودر مخلوط کرده و آرام آرام به آن شیر اضافه کرده و به هم بزنید. به جای شیر می‌توانید از آب نیز استفاده کنید. خمیر را خوب ورز دهید. سپس آن را به شکل نوارهای بلند در بیاورید و بگذارید مدتی در یخچال بماند. گوشت، پیاز، سیر، خرده‌نان، گشنیز، قارچ، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و ورز دهید. می‎توایند مواد داخل دامپلینگ را به دلخواد تغییر دهید. برش‌های مربعی از نوارهای خمیر جدا کنید، مقداری آن‌ها را فشار دهید تا نازک شوند. یک قاشق غذاخوری از مواد را در وسط خمیر گذاشته، دو طرف آن را به سمت هم کشیده و سپس به سمت بالا پیچ بدهید. برای سهولت این کار می‌توانید دست خود را تر کنید. در یک تابه مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت بگذارید. زمانی که روغن داغ شد دامپلینگ‌ها را با فاصله در روغن قرار دهید. بعد از آنکه دامپلینگ‌ها مقداری سرخ شدند، اندکی آب به تابه اضافه کرده، درب تابه را بگذارید و چند دقیقه با حرارت کم بخارپز کنید. دامپلینگ را می‎توانید با مقداری شیره پلویی سرو کنید.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید